PER DIRECT: BESTUURSLEDEN gezocht

Stichting Bij Katrien is op zoek naar enthousiaste bestuursleden.
Vind jij het leuk om je in te zetten voor een ander, echte impact maken door te doen!

“Doe mee, help mee, voor elkaar!

Bij Katrien is de warme (t)huiskamer in de Bossche binnenstad.

Wij zijn Bij Katrien!

We zijn een bruisende ontmoetingsplek vol activiteiten om eenzaamheid tegen te gaan door het leggen van verbinding. Een community waarin iedereen elkaar kent, ziet en stimuleert mee te doen vanuit zijn eigen kracht en talent. Dit doen we vanuit wederkerigheid en gelijkwaardigheid. We verzachten de binnenstad, door mensen te laten stralen”

Bij Katrien werkt voornamelijk met vrijwilligers. Daarnaast is de dagelijkse leiding in handen van twee coördinatoren Dromen en Doen (betaalde functies). Het huidige bestuur (onbezoldigd) zet de grote lijnen uit en bestaat uit 3 leden.

Bij Katrien is toe aan een volgende fase. Een fase waarin we meer mensen willen bereiken, meer activiteiten willen organiseren, meer samen willen optrekken met onze ketenpartners en door willen groeien naar een zelfstandige sociale onderneming.

Bestuurslid Bij Katrien

De uitdaging
Omdat we in een volgende fase komen zijn we op zoek naar nieuwe bestuursleden met kennis en ervaring op het gebied van sociaal ondernemerschap. Ben je daarnaast ook nog een politiek sensitieve verbinder dan zijn we zeker op zoek naar jou!

Wat zoeken wij
Je bent communicatief, betrouwbaar en integer. Je hecht veel waarde aan relatiebeheer en je hebt kennis en ervaring op een van de volgende gebieden:

– Financiën
– Vrijwilligersorganisaties
– Marketing en communicatie
– Sociaal ondernemerschap

Bij Katrien hanteert een nabije vorm van bestuur waarbij actief wordt samengewerkt met de betaalde krachten en vrijwilligers. Je draagt beleid uit en legt contacten met samenwerkingspartners en bouwt zo mee aan het (in)formele netwerk van Katrien.

De tijdsinvestering als (onbezoldigd) bestuurslid hangt af van de door jou gekozen portefeuille en wordt in onderlinge afstemming bepaald. Een gemiddelde tijdsinvestering bestaat uit een maandelijks overleg met de coördinatoren om de koers van Bij Katrien en de voortgang te borgen en enkele uren per week op het onderwerp verbonden aan jouw portefeuille.

Enthousiast geworden?
Wil je graag een bijdrage geven aan onze mooie stichting en als bestuurslid aan de slag?

Mail dan je motivatie naar info@Bijkatrien.com. Wil je meer weten over deze vacature, kijk dan op de website www.bijkatrien.com of neem telefonisch contact op met bestuurslid, Gieke Buur 06-53774997.