Ruimteverhuur

Wij bevinden ons aan het bijzondere monumentale pand in het hartje van de De Binnenstad van ‘s-Hertogenbosch. Naast dat wij activiteiten organiseren met en voor meemakers bieden wij bieden een inspirerende plek om een ruimte huren bijvoorbeeld voor; dans, yoga, expositie, theater, muziekbeleving en vergaderingen.

Wat zijn de kosten?  

Voor iedere ruimte hanteren wij vaste huurprijs. De kosten van het huren van een ruimte(s) bedraagt het maatschappelijke tarief van 17,50 per uur of 65 euro per dagdeel (4 uur). Voor het huren van (meerdere) dagdelen en/of combinaties van ruimtes maken wij graag een gepaste offerte. Daarnaast maken we een wederkerigheidsafspraak

Wat houdt die wederkerigheidsafspraak in?

“De wederkerigheidsafspraak is wat het huren Bij Katrien zo bijzonder maakt.”

De wederkerigheidsafpraak is wat het huren Bij Katrien zo bijzonder maakt. Dit betekent dat je bij mag dragen aan ons doel sociale impact te verhogen en dat je dit doet vanuit je eigen kracht, interesse en expertise. Het betekent dat je letterlijk iets doet voor Bij Katrien om onze dromen werkelijkheid te maken. Om je op weg te helpen kun je denken aan: de begeleiding/ deelname aan een van onze bijzondere activiteiten. Het aanbieden van jouw expertise aan onze meemakers, het draaien van een leuke bardienst met je team.

Wat kun je van ons verwachten? 

Bij Katrien is een vrijwilligersorganisatie en dit betekent dat wij niet de service bieden als een reguliere ruimteverhuur. Onze kracht zit het in de gelijkwaardigheid en het elkaar zien en gezien worden. Bij het huren van een ruimte betekent het dus dat je soms zelf nog aan de slag gaat om dingen te pakken, tenzij anders wordt afgesproken. 

Welke ruimtes zijn er voor je beschikbaar?

Ik wil graag een ruimte huren! Wat kan ik doen?

Mocht je enthousiast zijn om een ruimte te huren dan kan je een e-mail sturen naar info@bijkatrien.com met je gegevens zoals:

  • Algemene gegevens: Naam en/of organisatie |Telefoonnummer |
  • De gewenste ruimte(s)
  • Datum en tijd huur
  • Aantal bezoekers/deelnemers
  • Algemene van de activiteit die het betreft
  • Optie: Voorstel wederkerigheidsafpraak

Met warme groet,

Coördinatoren: Ellen Blijlevens en Susan van der Horst