Werken Bij Katrien

PER DIRECT: BESTUURSLEDEN gezocht

Stichting Bij Katrien is op zoek naar enthousiaste bestuursleden.
Vind jij het leuk om je in te zetten voor een ander, echte impact maken door te doen!

Kijk dan hier, en reageer!

Zakelijk Leider (+/-8 uur)

Deze vacature is ingevuld

Stichting huiskamer Bij Katrien, een bruisende ontmoetings- en verbindingsplek voor iedereen in en om de Bossche binnenstad, heeft de afgelopen jaren een mooie groei doorgemaakt en staat nu voor een volgende fase. Een fase waarin we meer mensen willen bereiken, meer activiteiten willen organiseren en meer samen willen optrekken met onze ketenpartners.

Om dit te realiseren is er aandacht nodig voor een volwassen (Plan Do Check Act) PDCA-cyclus, met het vrijwilligersbeleid, moet het (vrijwillig) bestuur op afstand komen en is er meer continuïteit in samenwerking met ketenpartners nodig.

We zoeken daarom op korte termijn:

Zakelijk leider huiskamer Bij Katrien (+/- 8 uur)

ondernemend – initiatiefrijk – betrokken

De uitdaging

Als zakelijk leider ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van alle ins en outs rondom Stichting huiskamer Bij Katrien. Je stelt de twee coördinatoren van Bij Katrien in staat om zich volledig te kunnen richten op het reilen en zeilen van onze huiskamer. Je maakt alle activiteiten van ‘de vloer’ zichtbaar en ook meetbaar. Daarnaast ben je het gezicht naar de directe omgeving en heb je een belangrijke rol in fondsenwerving. Je bent de spil tussen de vloer en het (vrijwillige) bestuur van Bij Katrien. En je bent de bouwer die kansen ziet en zich niet direct laat hinderen door (ongeschreven) regels van sectoren en belangen. Je bent daarmee een verbinder van mensen, organisaties en hun talenten.

Functie-eisen

Als potentiële kandidaat heb je ervaring met het aansturen van een team. Je bent zelfstandig en ondernemend en in staat belangen af te wegen die de continuïteit en groei van Stichting Bij Katrien voor de toekomst verstevigen. Je beschikt over een minimale HBO werk- en denkniveau. Je hebt bij voorkeur ervaring en een achtergrond in een omgeving die dynamisch en veranderlijk kan zijn. Je bent betrokken en hebt een groot hart voor de maatschappij. Tot slot ben je te typeren als een verbinder, integer, zichtbaar en toegankelijk.

Aanbod

Wij staan open voor verschillende vormen van samenwerking. Hierover gaan we graag met je in gesprek. Vraag en denk mee. Samen komen we er vast uit.

Wil je meer weten over deze functie?

Neem dan contact op met Joyce Coensen, mede-initiatiefnemer en bestuurslid van Bij Katrien – joyce.coensen@gmail.com Of kijk op www.bijkatrien.com en op www.facebook.com/bijkatriendenbosch.

Geïnteresseerd
Ben je enthousiast geworden en denk je dat jij onze Zakelijk leider Bij Katrienzou kunnen zijn? Gaat jouw hart sneller kloppen en heb je zin om met jouw energie Bij Katrien nog meer te laten stralen? Laat dit dan zo snel mogelijk aan ons weten en stuur ons je CV uiterlijk 15 oktober. Dat kan naar info@bijkatrien.com. Wij horen graag van je.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *