Vrienden van Katrien

Er zijn ook vrienden Bij Katrien. Vrienden die de Bossche binnenstad een warm hart toedragen en iedereen Bij Katrien laat stralen in de nieuwe sociale werkelijkheid. Alle activiteiten worden mogelijk gemaakt door vrijwillige inzet, financiële en materiële bijdragen van bedrijven, fondsen en particulieren.

 

Word ook vriend van Katrien!  En ontvang direct een leuke tas.
Vrienden van Bij Katrien heeft als doel om de eigen activiteiten van Bij Katrien te steunen door aanvullende financiële bijdragen, zodat goede initiatieven door kunnen gaan. Ook als daar binnen de bestaande begroting geen geld voor is. Het geld wordt in overleg met het bestuur besteed aan dingen die wij en jullie belangrijk vinden, maar waarvoor niet altijd geld is. De penningmeester beheert de gelden namens de Vrienden van Bij Katrien.

Je wordt vriend omdat je Bij Katrien vooruit wilt helpen. Je bent Vriend van Bij Katrien als je het aanmeldformulier ondertekend hebt en je bijdrage op de bankrekening van Bij Katrien staat. De minimale financiele bijdrage is 25 eur o per jaar, maar meer mag natuurlijk altijd en zal goed worden besteed. Download hier het formulier Vriend van Katrien_formulier_machtiging  of loop binnen op de Triniteitstraat 19, ‘s-Hertogenbosch en haal direct je tas.

Wil en kan  je meer betekenen?
Doneer. Sponsor. Lever materialen. Of zet je in als vrijwilliger. Alle bijdragen zijn waardevol! Als dank denken we Bij Katrien mee over verrassende, zichtbare tegenprestaties met impact. Mail ons op info@bijkatrien.nl dan maken we graag kennis tijdens een kop koffie Bij Katrien. Samen maken we het mogelijk.

Kerstpakketten
Op maat gehaakt of gemaakt? Een handgemaakte kerstsok, warme shawl, etc. Leuk, origineel en je steunt ook nog eens Bij Katrien. Neem contact met ons op voor meer informatie en vraag naar de mogelijkheden info@Bijkatrien.com.

Maatschappelijk bedrijfsuitje?
Uw medewerkers of relaties eens iets anders laten zien en beleven  dan een potje boerengolf in de wei? Maak dan snel een afspraak en kijk naar de mogelijkheden en wij beloven u meer impact, teambuilding en een voldaan en warm hart.

Doneren?
Uw bijdrage, groot of klein, is welkom

Onze vrienden
In verband met de nieuwe privacy wetgeving, hebben wij de namen van onze vrienden even weggehaald, maar deze zullen na toestemming snel weer terug komen.