Activiteitenprogramma

In onze prachtige zalen en huiskamer organiseert Bij Katrien wekelijks diverse activiteiten.

Voor het actuele activiteitenprogramma: klik hier

Vanuit ieders talent meedoen aan gezellige en verrassende activiteiten. Oud en jong. Arm en rijk. Werkend en niet werkend. Met en zonder  migratieachtergrond. Met en zonder beperking. Doe je mee?

Hoe kan ik me aanmelden voor een activiteit?

Wil je inschrijven voor een activiteit? Neem ons Covid-19 protocol door voor een verantwoorde samenkomst. Klik hier.  Gezondheidscheck doorstaan? Meld je dan aan via een e-mail naar info@bijkatrien.com met de volgende gegevens:
– Wie ben je?
– Welke activiteit(en) wil je deelnemen?
– Welke datum/data horen bij deze activiteit(en)?
– Telefoonnummer
– Aantal deelnemers

Soorten activiteiten

Er worden verschillende activiteiten georganiseerd vanuit verschillende disciplines:

1. Onze Bij Katrien Verbindende activiteiten
Deze activiteiten zijn georganiseerd door onze meemakers (vrijwilligers). Vaak zijn deze activiteiten gratis om aan deel te nemen en/of hebben eigen verdienmodel. Zoals bij het atelier: De producten (zoals Oeteldonkse sjalen) worden gemaakt worden verkocht in onze winkel.

2. Gast-activiteiten
Naast onze eigen activiteiten hebben wij ook vaste  gastactiviteiten zoals het dansen met de van De Wakkere Ouderen,  Tai Chi van Lies. Naast hun eigen activiteit doen zij ook andere activiteiten voor Bij Katrien om onze droom werkelijkheid te maken.

3. Huisgenoot-activiteiten
Onze vaste huisgenoten en partners  zoals Stichting Quiet ,  COC Noordoost Brabant. Zij staan ook achter onze droom staan en houden hun activiteiten Bij Katrien.

Atelier Bij Katrien

Senioren, jonge moeders, scholieren en designers. Iedereen breit en haakt Bij Katrien! Ontmoet nieuwe mensen. Brei met elkaar. Drink samen een lekker kopje koffie. Samen maken we hippe handgemaakte producten voor Bij Katrien. Haak jij ook aan? Deelname is gratis. Data Iedere maandag en dinsdagochtend van 9.30 uur – 11.30 uur (behalve in de schoolvakanties) […]

Wandelen Met Katrien

Gezellig samen aan de wandel! Met of zonder hulp. Oud en jong. Vanuit de Antoniegaarde wandelen we met ouderen, scholieren van het Van Maerlant College en iedereen die zin heeft in een wandeling naar Bij Katrien. Een gezellig babbeltje, een frisse neus en wat beweging. Tussendoor drinken we natuurlijk koffie Bij Katrien . Deelname is […]

Peuterknutselclub

Kom knutselen met je peuter en eet gezellig samen wat fruit. Ontmoet zo ook andere ouders in de stad. Verzorgd door onze meemaker Cherry. Data woensdagochtend (behalve in de schoolvakanties) Locatie Bank van Leening (Schilderstraat 33) Tijd 10:00 uur – 11:30 uur Aanmelden via info@bijkatrien.com Elke woensdag is het weer peuterknutselclub met Cherry. Graag stel ik je […]