Werken Bij Katrien

Per direct: Vacature Coördinator Dromen & DOEN

Stichting huiskamer Bij Katrien, een bruisende ontmoetings- en verbindingsplek voor iedereen in en om de Bossche binnenstad, heeft de afgelopen jaren een mooie groei doorgemaakt en staat voor een volgende fase.

We zoeken daarom op korte termijn een

Coördinator Dromen en Doen Bij Katrien (+/- 20 uur)
                ondernemend – initiatief –  betrokken

De uitdaging

Als coördinator Dromen en Doen ben je, samen met je collega, als een ondernemer verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van Bij Katrien en draag je samen zorg voor een warm en toegankelijke huiskamer met een diversiteit aan activiteiten.

Van het werven van nieuwe vrijwilligers tot het zelf een keer draaien van een bardienst. De huiskamer is je vaste standplaats. Jij bent immers het gezicht en de centrale spil.

Samen met je collega coördinator stem je onderling de taakverdeling af. Jullie zijn samen verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van onze huiskamer. Je bent daarom een dijk van een organisator en zorgt in de uitvoering van alle activiteiten voor een goede samenwerking met vrijwilligers (meemakers), huiskamergenoten en buurtbewoners.

Je bent een verbinder van mensen, organisaties en hun talenten. Je hebt gevoel voor verhoudingen en je schakelt hierin makkelijk. Je werkt samen met een diversiteit aan betrokkenen, huiskamergenoten, meemakers, huurders en bestuur en bent hierin de verbindende factor. Je adviseert en informeert pro-actief en transparant.

De diversiteit van de functie maakt dat geen dag hetzelfde is. Van creatief meedenken over het uitbreiden van de activiteiten en hoe wederkerigheid op een verfrissende manier wordt ingevuld tot het maken van offertes en het doen van de administratie.

Je draagt in samenwerking met Babel zorg voor de locatie en promoot Bij Katrien via facebook, twitter, website. Je zorgt dat activiteiten alle aandacht krijgen die ze verdienen en/of bedenkt leuke acties om bewoners te bewegen om deel te nemen aan de activiteiten in de huiskamer (van Katrien of derden). Kortom, iedere dag is echt anders.

Maar boven alles ben jij samen met je collega coördinator het Boegbeeld van Bij Katrien!

Arbeidsvoorwaarden

Wij staan open voor verschillende vormen van samenwerking. Hierover gaan we graag met je in gesprek. Vraag en denk mee. Samen komen we er vast uit.

 Wil je meer weten over deze functie?

Kom langs op de schilderstraat 33 in S’-Hertogenbosch om een kijkje te nemen of neem  contact op met Joyce Coensen, mede-initiatiefnemer en bestuurslid van Bij Katrien – joyce.coensen@gmail.com. en op www.facebook.com/bijkatriendenbosch.

Geïnteresseerd

Ben je enthousiast geworden en denk je dat jij onze nieuwe Coördinator Dromen en Doen Bij Katrien zou kunnen zijn? Gaat jouw hart sneller kloppen en heb je zin om met jouw energie onze huiskamer nog meer te laten stralen? Laat dit dan zo snel mogelijk aan ons weten en stuur ons je CV uiterlijk 20 september. Dat kan naar info@bijkatrien.com

Wij horen graag van je!

—————————————

Bouw je verder mee aan de droom van Katrien?

Bij Katrien is een initiatief van binnenstadsbewoners. Een aantal jaren geleden ontwikkelden zij een droom. Zij wilden een warme ontmoetingsplaats realiseren in de binnenstad van ´’s-Hertogenbosch.

Dat is gelukt! Mede dankzij een groot aantal vrijwilliger of “meemakers” zoals we bij Katrien zeggen.

Een buurthuis, gezellige foyer, fantastische zaal, een heerlijke zolder, maar vooral een plek waar alle inwoners van ‘s-Hertogenbosch zich thuis voelen. Bij Katrien is de ontmoetingsplaats, waar mensen met of zonder beperking zijn verbonden, weer samen twinkelen en participeren in deze nieuwe sociale werkelijkheid.

Verder zijn meemakers natuurlijk altijd welkom, loop eens binnen of mail naar info@Bijkatrien.com voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *