Coronaprotocol Bij Katrien

Hoe wij ervoor zorgen dat je Bij Katrien veilig kunt bezoeken: 

Update 14 oktober 2020: Wij hebben ons corona-protocol aangepast. Niet alle activiteiten zullen doorgang krijgen.

Wij doen er vanalles aan om Bij Katrien zo verantwoord en veilig mogelijk te openen. Dit doen we door: 
– Vrijwilligers en coördinatoren goed op de hoogte zijn van de regels
– Goede ventilatie aanwezig in de ruimtes
– naleving rivm richtlijnen
– ruimtes ruim ingericht op 1,5 afstand van elkaar. Hierin doen we geen concessies
– Mondkapjes zijn verplicht in de huiskamer.
– Onze bar is dicht, er wordt geen koffie/thee geschonken.

Wil je aan een activiteit deelnemen? Doe dit: Wij raden aan om voor je komst deze posters even door te nemen die ook zijn opgehangen in onze huiskamer.

Brief aan onze meemakers
14 oktober 2020 

Hallo lieve meemakers, wij hopen dat het jullie allemaal goed gaat. Gisteren hebben wij, net als iedereen, nieuwe regels gekregen van de overheid. Daarover zijn wij Bij Katrien druk aan het werk om weer op een veilige/verantwoorde manier activiteiten te laten doorgaan of deze tijdelijk te stoppen. Het goede nieuws is dat sommige activiteiten kunnen doorgaan. Wel zijn hiervoor nieuwe regels opgesteld door ons. 

Wat betekent dit voor jouw groep? We kijken per activiteit wat kan en verantwoord is. Dit doen we in overleg met de coördinator van de groep. Het is het nog niet voor elke activiteit duidelijk wat er concequenties zullen zijn. Hou hiervoor de groepsapp van de activiteit in de gaten. Je zult van ons horen in de activiteit(whatsapp)groep of jou activiteit doorgang kan krijgen. 

Algemene regels: Wel zijn er in ieder geval een paar algemene regels voor iedereen. Dus als via de groepsapp van de activiteit duidelijk wordt dat je mag komen, kun je alvast een aantal regels doornemen. Hiervoor heb ik een aantal nieuwe posters gemaakt. Die stuur ik je bij dit bericht.

Ook zijn wij nog steeds aangesloten bij de Crew Against Corona. Hierbij is een Bossche Babbeldienst (voor als mensen een praatje willen maken) en een boodschappenservice waar je gebruik van kan maken. Wil je hulp of geholopen worden? Laat het dan weten! Nieuwe vrijwilligers zijn welkom!

Voor jullie en je omgeving wil ik namens Team Bij Katrien veel sterkte wensen de komende tijd. Voor iedereen heeft het een andere impact. Heb je nog vragen? Stuur dan een persoonlijk bericht naar ons via mail of telefoon. 

Met warme groet, Susan en Ellen

Mail: info@bijkatrien.com
di – do – vr : 06-15230759
ma – di – woe : 06-15208438

Poster 1: Deze stappen van de poster volg je als je thuis bent en aan een activiteit wil gaan deelnemen

 

Poster 2: Deze stappen van de poster doe je wanneer je wordt ontvangen aan de deur

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *