Peter Keyzer Exposeert: Foto’s van ‘s-Hertogenbosch

Peter Keyzer Exposeert: Foto’s van ‘s-Hertogenbosch.

Feestelijke opening van de reizende Expositie van deze prachtige foto’s van Den Bosch.

Kom gezellig langs voor een hapje en een drankje. De opening is vrij toegankelijk, wel vragen we je vooraf aan te melden via info@bijkatrien.com.

Peter neemt ons mee met zijn unieke blik door zijn stad ’s-Hertogenbosch. Hij laat de toeschouwer anders kijken naar de voor ons zo vertrouwde beelden.
Peter, 19 jaar oud, is verstandelijk beperkt maar een talentvolle en reislustige fotograaf. Zijn vorige exposities in Perron-3 en het Theater aan de Parade kregen veel lovende kritieken. Voor Peter is fotografie zijn lust en zijn leven en via Bijna-baantjes krijgt deze jonge kunstenaar een podium om zijn werk te exposeren. Bij Katrien is groot fan van deze talentvolle fotograaf.

Wilt u meer zien van het werk van Peter? Zijn werk is nu ook te zien bij Van Neynsel Eemwijk en op de Boomerang kaarten in verschillende cafés in ‘s-Hertogenbosch.
Peters grote wens is om “zijn werk te verkopen en als kunstenaar hiervan te kunnen leven”: tijdens de expositie is het werk van Peter daarom te koop op ansichtkaart.

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *