Word vriend van Katrien en ontvang direct een leuke tas!

Vrienden van Bij Katrien heeft als doel om de eigen activiteiten van
Bij Katrien te steunen door aanvullende financiële bijdragen, zodat goede initiatieven door kunnen gaan. Ook als daar binnen de bestaande begroting geen geld voor is. Het geld wordt in overleg met het bestuur besteed aan dingen die wij en jullie belangrijk vinden, maar waarvoor niet altijd geld is. De penningmeester beheert de gelden namens de Vrienden van Bij Katrien.

Je wordt vriend omdat je Bij Katrien vooruit wilt helpen. Je bent Vriend van Bij Katrien als je het aanmeldformulier ondertekend hebt en je bijdrage op de bankrekening van Bij Katrien staat. De minimale financiele bijdrage is 25 eur o per jaar, maar meer mag natuurlijk altijd en zal goed worden besteed. Download hier het Vriend van Katrien_formulier_machtiging  of loop binnen op de Triniteitstraat 19, ‘s-Hertogenbosch en haal direct je tas.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *