Open Huiskamer zaterdag 30 september 10:00-17:00

Zaterdag 30 september Open Huiskamer Bij Katrien! Kom je ook?

Bij Katrien zet haar deuren open voor jou. Op zaterdag 30 september van 10:00-17:00 kan je vrijblijvend binnen lopen tijdens onze OPEN DAG. Wij stellen ons graag voor, vertellen over onze dromen en laten je graag het mooie pand zien. De koffie staat klaar op De Triniteitstraat 19, ’s-Hertogenbosch.

Kom kennis maken met onze eigen activiteiten, de dames van het atelier, de wandelgroepen, het bewegen en zingen Bij Katrien. Onze huisgenoten en gebruikers stellen zich ook graag aan je voor en je kan actief mee doen met de workshops in de theaterzaal.

Programma Workshops Theaterzaal
11:30 – 12:30      – Bodyworx open les
14:00 – 15:00      – Bodyworx open les
15:30 – 16:30      – Buro Alsof – theater les voor kinderen en tieners
Gedurende de hele dag wordt er continu een film afgespeeld over Bij Katrien en haar activiteiten.

Over Bij Katrien
Bij Katrien brengt warmte terug in de binnenstad! Weer iets betekenen voor elkaar. Wij laten bewoners weer samen stralen en mee doen in de nieuwe sociale werkelijkheid. Bij Katrien heeft als doel om bewoners oud, jong, beperkt, niet-beperkt, arm, rijk, allochtoon, autochtoon werkend of niet werkend via eigentijdse vrijetijdsactiviteiten met elkaar te verbinden en om bewoners participatiekansen te bieden op het gebied van werk.

Gebruikers en huisgenoten
Naast onze eigen activiteiten hebben wij ook vaste  gastactiviteiten zoals, kinder en tiener theaterlessen van Buro Alsof,  Pilates, dans en Yoga van Bodyworx , Tai Chi van Lies en vaste huisgenoten zoals COC Noordoost Brabant en theater van Moyses Bosch.

Flex (werk)plekken
Ben je nieuwsgierig of op zoek naar een flex (werk)plek? Bij Katrien heeft een prachtige bovenverdieping waar tegen maatschappelijke tarieven gezellige werkplekken te huur zijn. Sta je open voor wederkerigheid en ben je op zoek naar een fijne werkplek in de binnenstad, Yvonne en Gerben laten je graag hun werkplek zien en vertellen je meer over de mogelijkheden.

Doe mee, help mee. Voor elkaar!
Mede dankzij de vele vrijwilligers of meemakers, zoals wij ze liever noemen, heeft Katrien bestaansrecht. Zou jij ook graag iets doen voor de medemens, of ben je op zoek naar een gezellig samenzijn, waar jouw kracht tot uiting komt, dan zien we je graag. Bij Katrien denkt in kansen en is altijd op zoek naar jouw talent!

Gaan wij je zien Bij Katrien?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *