Nieuwe operationeel coördinator Vivien van Geel

Hallo allemaal, ik ben Vivien van Geel, 29 jaar, opgegroeid en woonachtig in ‘s-Hertogenbosch. Werkzaam geweest bij Eetbar Dit, opleiding Docent Maatschappijleer gedaan en opgegroeid in een sociaal ondernemersgezin. Mijn doel is mensen in de binnenstad met elkaar verbinden, juist ook de jongere generatie en hiermee de stad weer een beetje van ons samen maken. Juist het wederkerigheids principe en het “niet lullen maar poetsen”  is wat me enorm aantrekt Bij Katrien.

Ik ken Bij Katrien al vanaf het eerste uur, destijds actief meegeholpen met het “koken Bij Katrien” en het werven van meemakers tijdens de winterparade.

Kijk er naar uit om jullie allemaal te zien! Tot snel.

 

 

Per 1 mei heeft Caroline Belle afscheid genomen als zakelijk leider, haar opdracht was voltooid. Nieuwe kracht naast Natasja is Vivien van Geel als operationeel coördinator. Zij zijn beiden 20 uur in dienst Bij Katrien.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *