Koken & Eten Bij Katrien donderdag 9 juni en donderdag 16 juni

Samen koken & eten Bij Katrien donderdag 9 juni en donderdag 16 juni

Ook al is onze keuken nog niet klaar, toch willen wij de oproep van Ria den Otter niet voorbij laten gaan.

Ria belde ons met de volgende boodschap. Ik wil dit jaar niet op vakantie, want dat voelt zo dubbel. Er zijn zoveel mensen die noodgedwongen hun land uit moeten en nu in vluchtelingen centra zitten. Ik wil mijn vakantie dit jaar anders besteden en zou graag een aantal vluchtelingen kennis willen laten maken met binnenstad bewoners van Den Bosch.

Hoe? Door gezellig samen (vegetarisch) te koken en te eten, lekker ongedwongen en volgens mij is samen eten dan een mooi eerste contact. Dat vinden wij Bij Katrien natuurlijk ook, en daarom willen wij graag de volgende oproep doen.

Wij zijn op zoek naar 10 Bosschenaren( 20 dus in totaal voor beiden dagen), die Ria’s plan ook zien zitten en het leuk vinden om kennis te maken met een andere cultuur en mensen die onze stad nog niet zo goed kennen. Om deze mensen weer even het “thuis” gevoel te geven in de huiskamer van Katrien in de binnenstad van Den Bosch.

Wij vragen 10 Euro bijdrage, daarmee betaal je 5 Euro voor jezelf, maar ook 5 Euro voor een vluchteling. Ria heeft contact met het vluchtelingencentrum en hoopt natuurlijk dat ze per keer 10 mensen kan verrassen met een fijne kennismaking en een gezellige avond samen eten.

Daarnaast zoeken we nog iemand of meerdere mensen, die het leuk vinden om Ria op een van onderstaande dagen te helpen met het maken van hartige taarten en lekkere salades. Tafel dekken, opruimen en afwassen doen we allemaal samen.

Donderdag 9 Juni 17:00-19:30

Donderdag 16 juni 17:00-19:30

 Locatie: Bij Katrien, Triniteitstraat 19, ‘s-Hertogenbosch

Voor beiden dagen en eventuele hulp kun je je aanmelden via info@bijkatrien.com of reageer op ons Facebook bericht.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *