Bewegen met extra aandacht – donderdag 19 mei

Bewegen is goed voor iedereen, ook voor mensen met (beginnende) dementie. Maar alleen bewegen lukt niet altijd. Daarom hebben verschillende organisaties in ’s-Hertogenbosch de handen ineen geslagen om te komen tot een passend beweegaanbod: Bewegen met Extra aandacht. Ook Bij Katrien heeft samen met Dans met je Hart een mooie activiteit op de planning staan

Wanneer : Donderdag 19 mei van 10:00-12:00 
Locatie     : Huiskamer Bij Katrien, Triniteitstraat 19, ”s-Hertogenbosch
Contact    : Mijn DANShart – Natasja van den Berg 06-30987686

Deelname aan de activiteiten kost € 2,50 per persoon per keer. Contant te betalen bij aanvang van de activiteit.Na afloop van de activiteit is er gelegenheid voor het drinken van een kopje koffie/thee.

Speciaal voor mensen met (beginnende) dementie. Ook mantelzorgers zijn van harte welkom om mee te doen aan deze activiteiten. Aanmelden voor deze activiteiten is niet nodig.

Deelname is op eigen risico

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *