Coronavirus

Bij Katrien is helaas even niet Bij Katrien.

Update 2 april 2020:

Het team van Bij Katrien is momenteel druk bezig om ondersteuning te bieden aan zij die het nodig hebben. Momenteel helpen wij mee een service te ondersteunen waarbij wij mensen met een hulpvraag helpen. Dit project heeft Crew Against Corona.

Alle vrijwilligers van De Crew Against Corona zetten zich vrijwillig in om de mensen die het nu het hardst nodig hebben, te helpen. Heeft u een hulpvraag (bijvoorbeeld omdat u zelf geen boodschappen kunt doen), neem dan contact met ons op en dan komen wij u helpen.

Voor meer informatie of vragen kunt u contact opnemen met:

Susan van der Horst | 0615208438

______________

Maart 2020:

Wij volgen het advies van ministers en het R.I.V.M. en zijn voorlopig tot 6 april dicht. Maar ook wij proberen zoveel mogelijk op afstand te doen.
Laten we met zijn allen zorgen dat iedereen genoeg hulp/aandacht heeft en daarom kijken hoe we de ander kunnen helpen. Een boodschap, een oppas of een berichtje kan vaak al veel doen.
Idee├źn hierover zijn altijd welkom!

Heb jij een hulpvraag of wil jij iets doen? Bericht hierover dan in de comments, dan denken wij en ook de meemakers en – lezers van Bij Katrien met je mee. Bericht hierover op onze Socials: Facebook, instagram, twitter of e-mail ons via info@bijkatrien.com.

https://www.rijksoverheid.nl/actueel/nieuws/2020/03/15/aanvullende-maatregelen-onderwijs-horeca-sport

Activiteiten afgelast i.v.m. advies R.I.V.M

Dinsdag 10 maart 2020: Deze week zullen de activiteiten van Bij Katrien niet doorgaan. Hopelijk kunnen wij volgende week de deuren weer openen. Wij zijn een ontmoetingsplek waar veel mensen samenkomen en we willen hierin geen risico in nemen. Met warme groet, team Bij Katrien

https://www.rivm.nl/nieuws/covid-19-nieuwe-aanwijzing-voor-inwoners-noord-brabant?fbclid=IwAR2S9G2w3ekC3f_slPvkG9GH2eGnBENz_4-wb4PBLXEIU00T0VrRVeH-xg0